Rasmus Fantomenindex:

Mike Manley

Här listas vad Mike Manley (Seriewikin, wikipedia) varit med att skapa som förekommer i mina indexerade fantomentidningar.

Serier av Mike Manley

Fantomen: Idioternas revolt

En kupp för att störta Prins Rex styre över Baronkhan planeras med anledning av hans kärlek till kapten Lara, eftersom hon inte är kunglig. Men är det verkligen kuppmakarnas enda syfte?

Referenser: Baronkhan, Kapten Lara, Nomaden, Rex, Överste Petra.

Text: Tony DePaul, Bild: Paul Ryan & Mike Manley, Färgläggning: Reprostugan, Översättning: Mikael Sol, Textsättning: Reprostugan.

Dagstrip 1 februari 2016 - 4 juni 2016.

Publicerad i Fa 10-11 2017.

Fantomen: Farväl till de djupa skogarna

Kit och Heloise ger sig av från djungeln för att börja college utomlands. Ja, i alla fall Heloise, Kit har bestämt sig för en mer alternativ utbildning som både den 11:e och den 16:e Fantomen skaffade sig när de levde. Heloises skola kanske verkar helt normal, men det är något med hennes nya bästa kompis …

Originaltitel: Farewell to the Deep Woods.

Referenser: Heloise, Kit, Briarson School, Eric Sahara, Himalaya, Kadia Sahara, New York.

Text: Tony De Paul, Bild: Mike Manley, Färgläggning: Reprostugan, Översättning: Janne Eriksson, Textsättning: Reprostugan.

Dagstrip 6 juni 2016 - 5 november 2016.

Publicerad i Fa 25-26 2017.

Fantomen: Fantomens frimärke

Vem äger egentligen rättigheterna till en mytomspunnen persons varumärke? En rik affärsman har bestämt sig för att slå mynt av Fantomen-legenden genom att låta trycka ett frimärke med den vandrande vålnade på. Han vet bara inte om att Fantomen finns på riktigt, och inte alls vill var med på ett frimärke …

Referenser: Akinyi Ogotu, Frimärken, Orson Burley.

Text: Tony DePaul, Bild: Mike Manley, Färgläggning: Reprostugan, Redaktion: Mikael Sol, Översättning: Mikael Sol, Textsättning: Reprostugan.

Dagstrip 7 november 2016 - 11 mars 2017.

Publicerad i Fa 12 2018.